2018 Düğünleri İçin Abiye Önerileri..Düğün törenleri için en uygun abiye modeli arayışları yazın yaklaştığı bugünlerde iyice arttı. Davet tarihleri genellikle birkaç hafta öncesinden belli olur. Bu süre de gerekli hazırlıkları yapmak için yeterde artar bile. Düğünler için abiye seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biri, vücut yapınız. Doğru seçimi yapabilmek için kilonuza, boyunuza, genel hatlarıyla bel, basen, göğüs ölçünüze uygun abiye elbiseler tercih etmek gerekiyor.

Şimdi gelelim katılacağınız düğün için abiye modellerine… Bu sene buz mavisi, pudra rengi gibi açık renk abiye modelleri oldukça popüler. Organize edilen düğünün bir kır düğünü olması halinde size önerimiz açık tonları tercih etmeniz ve bunun için beyaz yerine pudra, somon, lila tonları oldukça ideal… Yine açık hava bir düğün için “Kesinlikle koyu bir renk istiyorum” diyorsanız siyah yerine kırmızı tonlarında daha canlı renkleri tercih etmenizi öneririz. Şunu da dip not olarak belirtmeliyiz ki, özellikle açık hava düğünlerde yerleri süpüren etek boyundan bir miktar feragat etmek hayatınızı kolaylaştıracaktır.

2018 İlkbahar-yaz sezonu abiyeleri arasında en çok beğenilen modellerden biri de pelerinli ve v yaka abiyelerdir. Elbise modeli dışında düz parlak kumaş sevmeyenler için bu sene çiçek işlemeleri ya da kumaşa tutturulmuş özel dikim çiçekler oldukça moda… Özellikle bahar aylarında bir düğününüz varsa çiçekli bir abiye modeli çok hoş bir tercih olacaktır.

Siyah seven ve siyahtan vazgeçemeyenlere ise önerimiz gold rengi yaka işlemeli ya da kol işlemeli, düz kesim modeller. Siyah abiye elbisenizi abartıdan uzak, parlak işlemeli olarak tercih edip işleme renginde ayakkabı ve çanta ile göz kamaştırıcı bir kombin oluşturabilirsiniz.

Bu senenin abiye modelleri arasında balık, bol ve A kesimli modellerde arkadan fiyonklu kuşak kullanımları, dökümlü kumaşlar ile tasarlanmış belden büzgülü modeller, tüller, danteller ve şifonlar oldukça gözde.

Bunun dışında 2018 yılında fazlasıyla püskül ve taş detaylar ile karşılaşacaksınız.

Abiye modelinizi seçerken aksesuarınızı da düşünmeyi unutmayın. Eğer yaka işlemeli bir model tercih ettiyseniz kolye ya da gerdanlık kullanmaktan kesinlikle sakının. Uzun kollu abiye modellerinde bilezik ya da bileklik pek doğru bir tercih olmayacaktır.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.