2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da damatlar daha modern ve kişiselleştirilmiş detaylarla düğün organizasyonlarında farklılık yaratacağa benziyor. Yeni sezonda gerçekçilikten uzaklaşmayan, minimalist, sade ama bir o kadar da iddialı detaylar, damat adayları için 2017-2018 damat modası ve trendleri arasında yer alacak. Damatlıktan kol düğmesine, papyon ve yaka çiçeğinden ayakkabısına kadar 2017-2018 damat modası ve trendlerini yansıtan tüm detayları sizler için inceledik. Gelin hanımın yanında sönük kalmak istemeyen damat adayları için “çabasız şıklık” noktalarına dikkat çekiyoruz.

Cesur renkler Tercih Edin

Yaz aylarında güneşin enerjisiyle birlikte pastel tonlarda ve beyaz smokinleri tercih etmeyi düşünen damat adayları yeni sezonda kalıpların dışına çıkıyor. Siyah, lacivert, son zamanların en favori rengi bordonun dışına çıkan smokin ve damatlıklar, özellikle renklerin büyülü dünyasını yansıtıyor. Gelin ile uyum içinde enerjisini yansıtmak isteyen damat adayları için, yazın enerjisine yakışır renkli damatlıkları tavsiye ediyoruz.

Olmazsa Olmaz Yaka Çiçekleri

Son dönemlerde özellikle gelin çiçekleriyle bir örnek hazırlanmalarıyla dikkat çeken damat yaka çiçekleri, 2017-2018 Damat Modası ve Trendleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Damat adaylarının damatlık ve smokin renklerine uygun, düğün konseptine, fotoğraf çekimi mekânlarına uyum sağlayan yaka çiçekleri, düğün töreniniz yaz aylarında ise skulent, lavanta ve orkidelerden kullanılarak tasarlanıyor. Peki sizin tercihiniz bu çiçeklerden hangisinden yana olacak?

Özel Tasarım Papyon Seçenekleri

Klasik siyah papyonların tahtı sallanıyor mu? Moda dünyasından son zamanların damat trendleri gösteriyor ki, siyah papyonlar yerini alternatif özel tasarım papyonlara bırakıyor. Pastel tonlardan, çizgi film karakterlerine, süper kahramanların logolarından, geometrik desenlere kadar birçok model damat adaylarının beğenisine sunuluyor. Bu papyonlar arasında tercih yapmak, karar vermek oldukça zor. Düğün konseptinizden, yaka çiçeğine, damatlığınızdan ayakkabınıza kadar tüm detaylarla uyumlu özel tasarım papyonlar için, sizin için seçtiğimiz papyon çeşitlerinden ilham alabilirsiniz.

Yaz Aylarının Damat Trendlerinden olan Pantolon Askıları

Özellikle yaz aylarında düğün planlayan damat adayları, alternatif şıklıklarıyla ilham verici detaylara vurgu yapıyor. Ceket, smokin ya da yelek üçlüsünden sıkılan damat adayları için pantolon askıları taze damat adaylarının kurtarıcısı oluyor. Deri ve kumaşlardan hazırlanan farklı tasarımları ile dikkat çeken pantolon askıları Damat Modası ve Trendleri arasında damatların en çok rağbet edeceği detaylar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yaka çiçeklerini, papyonlarla birleştiren ve şık bir bütünlük sağlayan pantolon askıları konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

Veee Ayakkabı Seçimi

Damat adayları için ayakkabı denilince ilk akla gelen klasik ayakkabı model ve rengi her zaman siyah ve deri olan modellerdir. Fakat alternatifler değerlendirilerek kalıpların dışına çıkmak isteyen damat adayları için ayakkabı seçimi yapmak o kadar da kolay olmayacak. Bez ve açık renklerden, deri ama pastel renklere, hasır modellerden çok daha spor modellere kadar uzanan alternatiflerin listesi oldukça kabarık. Düğünün her detayıyla bütünlük sağlayacak olan modeli bulmak konusunda kararsız kalıyorsanız 2017-2018 Damat Modası ve Trendleri arasından sizin için seçtiğimiz alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Abiyefon olarak bu bloğumuzda damat adaylarımıza elimizden geldiğince fikirler vermeye çalıştık, Şimdi gelin hanım ile birlikte bir ömür mutluluklar dileriz.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.