Abiye elbise modelleri gece yapılan organizasyonların, düğünlerin, davetlerin, nişan törenlerinin vazgeçilmez elbiseleridir. Daha şık, daha gösterişli ve daha dikkat çekici olan bu kıyafetleri seçerken vücut tipinizi ve tarzınızı her zaman göz önünde bulundurmalısınız. 2016 Abiye Elbise Seçimi hakkında size güncel birkaç bilgi sunmaktan zevk duyarız. Abiye modellerini tarzına, kesimine, modeline, rengine dekoltesine göre birçok bölüme ayırmak mümkün. Mesela bol dekolteyi seven hanımlar hem sırt hem de göğüs dekolteli straplez abiye modellerini tercih edebilirler. Sade bir şıklık için ise düz renkli abiyeler kullanılmalı, daha göz alıcı modeller içinse taş ve mücevher işlemeli olanlar mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır.

65

Taş ve mücevherlerin kullanımı orantısız olursa modern bir görüntüye sahip olayım derken rüküş bir görünüme bürünebilirsiniz. Bunların dışında farklı bir görsellik arzu eden bayanlar ise helen modellerine yönelmelidir. Bu modellerde genellikle iki askı bulunmakta olup, çoğu robalı ve bol tüllü olarak tasarlanmaktadır. Helen tarzı abiyelerde bu kıyafetlere uygun örgülü saç modelleri veya örgü modele benzeyen saç modelleri tercih edilmeli yine kolye ve bileziklerle bu görüntü tamamlanmalıdır. Payetli kumaş yıllardan beri gece kıyafetlerinin kullandığı en önemli malzemedir. Parlak yapısı ve dokusu nedeniyle kişiyi göz kamaştırıcı bir şıklığa ulaştıran bu kumaş türü olup özellikle bir parçalı, göğüs veya sırt dekolteli kıyafetlere yakışmaktadır. Payetli bir abiye giymişseniz, saçlarınızın, makyajınızın ve aksesuarlarınızın daha sade olması gerektiğini asla unutmayın.

2

Eğer kabarık formda bir abiye modeli tercih edecekseniz üstü dekolteli etekten kabaran ve genellikle tüllerin kullanıldığı abiyeler tamda size göre. Pembe, yeşil, krem, ekru, somon gibi renklerin çok yakıştığı bu abiyelerde organze kumaşlar da kullanılıyor. Genelde vücut hatlarına güvenen bayanlar ise balık formlu abiyeleri tercih ederler. Yalnız şunu söylemeliyim ki bu tarz abiyeler uzun boylu hanımlara daha çok yakışıp kısa boylu olanların daha da basık görünmesine yol açabiliyor. Üst taraftan kalça kısmına kadar sımsıkı gelen bu abiyeler aşağıya doğru bollaşmaya başlıyor. Yine balık formlu abiyelerde ise sırt dekoltesi çok şık bir görsellik oluşturuyor. Bacalarınızı ortaya çıkaran mini abiyeler de yine capcanlı renk ve farklı modelleri ile Abiyefon’ da sizleri bekliyor.

20165

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.