Tesettürlü bayanlar için özel olarak hazırladığımız abiye elbise modelleri arasında bu sezon canlı renkler ön planda. Özellikle fuşya, saks mavi, mercan tonlarının yanında zümrüt yeşili ve şarap kızılı sezonun trendleri arasında.
contoct-6057-8404-60-O
Mercan ile siyahın mükemmel uyunu çok şık bir tesettürlü abiye elbise üzerinde görmek mümkün. Siyah payet detayı ile mercan abiye elbise adeta ‘ben burdayım’ diyor. Özel gece ve davetlerinizde fark yaratmak istiyorsanız canlı renklerden vazgeçmeyin.

Artık günümüzde tesettür abiye seçerken eskisi kadar zorlanmıyoruz. Abiyefon tesettür abiye kolleksiyonu ile şık detaylara sahip kusursuz abiye modelleri bulmanız kaçınılmaz. Abiye elbise üzerindeki detaylarda kullanılan renkler ile eşarp seçmek artık çok kolay. Seçeceğiniz doğru renk payetli ya da saten bone ile şıklığınızı tamalayın. Kuaförünüzden taşlı iğneli tokalar ile tesettürünüzü yapmasını isteyebilirsiz.

Abiyefon tesettür abiye koleksiyonuna sürekli yeni modeller eklemekte, abiye modellerine bakmadan karar vermeyin.

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.